Plain & Simple

[Foto] [Alexander] [Åsikter] [Rookie skills]

Helt enkelt likör experiment 1.0!

Publicerad 2013-07-22 18:57:04 i Experiment, Juli,

Tänkte bjuda lite på mitt nyaste experiment, ett som jag hoppas på kommer att bli lyckat. Dock så har jag inte en aning om hur det kommer att smaka, det får jag veta efter ca 1 månad.

Idag eller rättare sagt i lördags började experimentet med att plocka körsbär i min trädgård. :P Idag kunde jag till sätta alkoholen och sockret så nu är det bara att vänta. Om några veckor så kan jag börja tänka på att sila bort körsbären, men den huvudverken får jag ta tag i då. :D

 

Helt enkelt vänlighet

Publicerad 2013-07-13 02:30:42 i Allmänt,

Jag måste bara fråga vad ni gör när ni får en vänlig kommentar utan någon form av sarkasm eller ironi? Jag personligen skulle bli väldigt glad. Tydligen blev inte de två killarna det när de sedan stod och slog och sparkade mig där jag låg på marken ikväll. Mitt hopp på mänskligheten hoppade ner många pinnhål idag. Jag personligen som aldrig varit med om något sådant skrattade åt saken och jag har nu gått vidare. Även om händelsen är mindre än 1h gammal. Det finns så otroligt många faktorer som ledde dessa två killar till beslutet att de skulle vara värt att slå mig sänder och samman i en gränd bakom en korvmoj. Kanske var de de vänlige orden som jag sa som misstolkades och användes emot mig, kanske de var de ord som jag använde i den situationen som triggade någon förtryckt ilska. Jag har ingen aning varför våld skulle var lösningen på några problem, det enda jag vet är att jag var i den andra delen som fick ta emot de sparkar och slag som jag tydligen förtjänat. Det roliga med händelsen var att mina kompisar var mindre än 20 meter ifrån mig på korvmojen, om jag hade skrikigt ut för hjälp hade saken varit annorlunda? Ingen vet, det enda jag vet är att jag kommer att vara mörbultad och öm imorgon när jag vaknar. Det! Kommer inte att vara för att jag haft en superb kväll utan för att två killar inte uppskattade mina vänliga ord i den stund som de fick dem. Nu kommer några bilder en stund efter händelsen innan jag nu gått och lagt mig, vi får se om jag lägger upp fler efter att jag vaknat. Natti natt på er alla och hoppas ni inte behöver uppleva det som jag upplevde ikväll.

Puss

 

Om

Min profilbild

Alexander J. L. Augustsson aka Leffe

En 91:a som lever livet i de småländska skogarna, tar var dag för sig och arbetar sig successivt här ifrån. Nyligen fattat tag om mitt fotointresse och tog kraft för att starta denna bloggen. Försöker utvecklas inom fotograferingen och som person, så om åsikter eller frågor uppstår hör av er. Annars är man rätt alldaglig antar jag, sitter en aning mycket vid datorn. Med hjälp av vänner och andra intressen så försöker man skrapa bort så mycket bortkastad tid som möjligt vid dumburken.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela